İstanbul
06 Mayıs, 2025, Salı
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2477.1
  • BIST
    10569.43
  • BTC
    66201$

Ümraniye Belediyesi Stajyer Eğitimlerine Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi Stajyer Eğitimlerine Devam Ediyor
Ümraniye Belediyesi stajyer olarak çalışan personeline verdiği eğitimlere bu yıl da devam ediyor. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında stajlarını Ümraniye Belediyesine yapan öğrencilere yılın ilk eğitim semineri verildi.

Ümraniye Belediyesi, kültür ve eğitim faaliyetlerini, bünyesinde çalışan stajyer öğrencilere verilen eğitimlerle de destekliyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere belediyede çalışan tüm stajyer personel katıldı.

Programda Ümraniye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Erol Adlığ, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Tuba Kızıltan ve Strateji Geliştirme Müdürü Haydar Karaaslan; öğrencilere belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Düzenli aralıklarla stajyerlerine çeşitli alanlarda seminerler veren Ümraniye Belediyesi, yıl boyunca bu kapsamdaki eğitim programlarına devam edecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!