HALUK DURSUN KÜTÜPHANESİ’NDE RAMAZAN BEREKETİ

HALUK DURSUN KÜTÜPHANESİ’NDE RAMAZAN BEREKETİ
Her gün binlerce öğrenci ile dolup taşan Haluk Dursun Kütüphanesi’nde Ramazan ayının bereketi yaşanıyor.

Öğrencilere 7/24 hizmet veren kütüphanedeki ücretsiz simit, çorba ve çay ikramları yerini Ramazan ayının başlaması ile sahur ve iftar yemeği ikramlarına bıraktı.

Belediye tarafından kütüphanenin bahçesine kurulan sofralarda sahur ve iftar yemeklerini yiyen öğrencilere başkan Hilmi Türkmen eşlik ediyor.

Sahur ve iftar vakitlerinde çalışmalarına ara veren öğrenciler kardeşliğin ve paylaşmanın bereketi ile sofraları dolduruyor. Başkan Hilmi Türkmen’in elinden yemeklerini alan öğrenciler sahur ve iftar sonrası çalışmalarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Aynı zamanda her gün farklı bir konuğu ağırlanılan sofralarda 10 Nisan tarihindeki sahur programına katılan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sahur yapan Erdoğan programda yaptığı konuşmada, “Üsküdar gerçekten İstanbul’un kültür ve sanat merkezi haline gelmiş durumda.” diye belirtti.

KÜTÜPHANELERE YOĞUN İLGİÖnceki Haber

KÜTÜPHANELERE YOĞUN İLGİ

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİ VE MAHALLE BAKKALLARINA BÜYÜK DESTEKSonraki Haber

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİPLER...