İstanbul
13 Mayıs, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    44.76
  • EURO
    52.98
  • ALTIN
    6944.5
  • BIST
    14.252
  • BTC
    75034.465$

Belediye Kanal Açma Çalışmalarına Devam Ediyor

Belediye Kanal Açma Çalışmalarına Devam Ediyor
Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri muhtelif cadde ve sokaklarda kanal açma ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi yoğun yağmur yağışı sonrasında oluşabilecek su baskınlarına karşı çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. İş makineleri ile çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Fen İşleri Müdürlüğü su taşkınlarının önüne geçmek için kanallar ve rögarlarda birikmiş kum ve taşları kaldırma çalışmalarına hız verdi. 

Ekipler tarafından son olarak Anadolu Mahallesi’nde hasar gören mazgalların temizliği yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hasar gören mazgalların temizliğini yaparken ilçede değişik noktalardaki çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. 

Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe merkezindeki çalışmalarını ulaşım ve yol şartlarını göz önüne alarak, öncelikleri belirliyor. Belirlenen mahallelerde tamamlanan çalışmaların ardından aralıksız olarak başka bir mahalle ile devam ediyor. 
 

FOTOĞRAFLAR

  • Arnavutköy Belediyesi

  • Arnavutköy Belediyesi

  • Arnavutköy Belediyesi

  • Arnavutköy Belediyesi

  • Arnavutköy Belediyesi

Kaynak: BELEDİYEDEN HABER AJANSI

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!