İstanbul
15 Mayıs, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2477.1
  • BIST
    10569.43
  • BTC
    66201$

Başbakan Sancektepede Bir Ailenin İftarına Katıldı

Başbakan Sancektepede Bir Ailenin İftarına Katıldı
Başbakan Binali Yıldırım, bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Harun Körpe’nin Sancaktepe’deki evinde orucunu açtı.

Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım özel bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Harun Körpe ve ailesini Sancaktepe’deki evlerinde ziyaret etti. İftar saati öncesinde gerçekleşen ziyarete, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, İstanbul milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Mehmet Ali Pulcu, Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de yer aldı.

Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile beraberindekiler, bir süre Körpe çifti ve 3 çocuğuyla sohbet etti. Başbakan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve diğer konuklar, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını Körpe ailesinin evinde yaptı.

Özel bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Çorum Osmancıklı Harun Körpe’nin, 2004’te Çekmeköy Şile yolunda geçirdiği trafik kazasında her iki bacağından yararlandığı ve 6 yıl çalışamadığı öğrenildi.

(İHA)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!