Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyaya geldiği, rahmet ve bereket günü Mevlit Kandili Maltepe’de dualarla karşılandı. Başta Maltepe Merkez Camii olmak üzere birçok camide dualar edilirken, Maltepe Belediyesi İnanç Hizmetleri birimi de, cami çıkışlarında kandil simidi ve lokma dağıttı. Vatandaşlar, bu hizmetten ötürü Belediye Başkanı Ali Kılıç’a ve belediye yetkililerine teşekkürlerini iletti.
Günün anlam ve önemine ilişkin bir mesaj yayınlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya geldiği bu rahmet ve bereket gününde, Maltepe Meydanı’nda lokmamızı paylaşıyor, hemşerilerimizin Mevlit Kandili’ni tebrik ediyoruz. Elleri Sema’ya açılan tüm yüreklerin duaları Hak katında kabul olsun” dedi.
Kaynak: Maltepe Belediyesi
Editör: SERKAN ŞİMŞEK
Haber Yorumları
Yorum Yazın
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.